Παράταση των συμβάσεων για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα στο Δημόσιο, ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και στους ΟΤΑ

0
54

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης κοινοποίησε Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με το οποίο ανακοινώνεται η παράταση των συμβάσεων για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου μέχρι τις31/12/2017.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Θέμα: «Παράταση των συμβάσεων για τους εργαζόμενους  στην καθαριότητα, στο Δημόσιο, ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και στους ΟΤΑ»

Παρατείνονται αυτοδικαίως  έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 όλες οι ισχύουσες ατομικές συμβάσεις, όσες πρόκειται να υπογραφούν μέχρι τις  31.12.2016 καθώς και όσες ατομικές συμβάσεις έχουν λήξει την 1.3.2016, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης, των εργαζομένων  στην καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων  αρχών, των Ν.Π.Δ.Δ. των Ν.Π.Ι.Δ. και των Ο.Τ.Α.

Η σχετική τροπολογία την οποία υπογράφουν ο υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης  Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός  Χριστόφορος Βερναρδάκης, εντάσσεται στο Νομοσχέδιο που αφορά την «Κύρωση της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, περί διασυνοριακής  αστυνομικής συνεργασίας».

Η συζήτηση  του Νομοσχεδίου, αρχίζει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter