Παράσταση διαμαρτυρίας με υπογραφές στο Υπ. Παιδείας

0
32

“Εκεί στο Υπ. Παιδείας, ακούει κανείς;”, αναρωτιόνται εκπαιδευτικοί σύλλογοι στη χώρα για τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών του νομού Χανίων καλεί τους συναδέλφους σε συστράτευση καθώς δεν έχουν όλοι οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί τη δυνατότητα της τηλεκπαίδευσης. 

“Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις ΕΛΜΕ να στηρίξουν την κοινή πρωτοβουλία μας να υπογράψουν και να διαδώσουν πλατιά το κείμενο.

Το κείμενο διαμαρτυρίας και οι υπογραφές θα δημοσιευτούν και θα κατατεθούν στο Υπουργείο Παιδείας την ​ΠΕΜΠΤΗ 2/4 11:00 από αντιπροσωπεία των Συλλόγων και ΕΛΜΕ που στηρίζουν την προσπάθεια.

Κυρία Υπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης,

Μας ζητήσατε, εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς, να μπούμε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας μια θέση σε μια e-me ή e-class τάξη!

Δε μας ρωτήσατε αν έχουμε Η/Υ, αν έχουμε ίντερνετ, αν έχουμε σχετικές γνώσεις ή ακόμα και τις δυνατότητες, καθώς είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι με τα παιδιά μας και τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας σε κίνδυνο! Φυσικά δεν περιμέναμε τέτοια «ευαισθησία», αφού με την πολιτική σας μας καταδικάσατε, δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες από μας, στην ανεργία και την ανασφάλεια. Μια ακόμα εκδοχή της περιβόητης θεωρίας της “ατομικής ευθύνης”, που απαλλάσσει το κράτος από τις δικές του ευθύνες”.