Παραλίγο θύμα κλοπής μέσα στο συρμό του Μετρό γνωστός Χανιώτης δημοσιογράφος

0
1988

Θύμα κλοπής, μέσα στο συρμό του μετρό, στη στάση του Συντάγματος, παραλίγο να πέσει την Πέμπτη, ο γνωστός Χανιώτης δημοσιογράφος Παντελής Χουλάκης. Ο Παντελής Χουλάκης, είχε πάρει το μετρό από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, όπου είχε μόλις φτάσει με πτήση από τα Χανιά, για να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας.

Την ώρα που ο συρμός σταμάτησε για να αποβιβάσει τους επιβάτες, όπως διηγείται ο γνωστός δημοσιογράφος, δημιουργήθηκε μέσα στο βαγόνι, μία τεχνητή ένταση, με αρκετή φασαρία και σπρωξίματα μεταξύ των επιβατών, για άγνωστο λόγο.

Πίσω του βρισκόταν ένα γνωστό του ζευγάρι από τα Χανιά. Μέσα στη γενική φασαρία, άκουσε τη  φωνή της γυναίκας  να φωνάζει “σε κλέβουν, σε κλέβουν” και συνειδητοποίησε ότι απευθυνόταν σε αυτόν.

Αστραπιαία είδε ένα… καλοντυμένο αλλοδαπό, να τραβάει ταραγμένος το χέρι του, με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα τα χρήματα που είχε καταφέρει να του πάρει χωρίς να γίνει αντιληπτός, από την τσέπη του παντελονιού του. .

Ο δράστης στη συνέχεια φρόντισε άμεσα να αποβιβαστεί με δύο ακόμη συνεργούς του, που όπως αποδείχτηκε, ήταν τελικά και αυτοί που είχαν προκαλέσει την ένταση μέσα στο βαγόνι, για να βρουν την ευκαιρία να κλέψουν.

 Τέλος καλό όλα για τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος δημοσιοποιεί την περιπέτειά του,   θέλοντας να προειδοποιήσει όσοι ταξιδεύουν προς την πρωτεύουσα και χρησιμοποιούν το μετρό από το αεροδρόμιο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για μην πέσουν θύματα τέτοιων επιτήδειων.