Παναγιώτης Φραγκεδάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη για αποφάσεις ευθύνης και συλλογική δουλειά

0
12

Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη θα είναι υποψήφιος ο Παναγιώτης Φραγκεδάκης
Πρόεδρος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Χανίων και Εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων Εργοληπτών Ελλάδος

Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

Είναι εποχή συμμετοχής, συνεργασιών, συλλογικής δουλειάς, ενότητας και ευθύνης. Εποχή που κάθε πολίτης καλείται να λάβει αποφάσεις με στόχο το κοινό καλό.

Στον τόπο μας, στον Δήμο Χανίων, η ανάγκη για συμμετοχή, συνεργασίες, συλλογική δουλειά, ενότητα και ευθύνη είναι μεγαλύτερη, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια και των χαμένων ευκαιριών που δυστυχώς υπήρξαν.

Καλούμαστε όλοι να αναλογιστούμε τι πήγε στραβά, ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον δημόσιο λόγο που αρθρώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης και τις προτάσεις που σταδιακά καταθέτει καθώς και τη συγκρότηση μίας Δημοτικής Κίνησης με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αποτελούμενη από ανθρώπους ικανούς, με όρεξη για ομαδική δουλειά, με γνώσεις και με ενδιαφέρουσες προτάσεις για τον Δήμο μας.

Έκρινα ότι είναι μία Δημοτική Κίνηση που αξίζει να στηριχθεί και για τον λόγο αυτό αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Ευτύχη Δαμιανάκη ν’ αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας, με στόχο να εργαστούμε με αφοσίωση για το καλό και την προκοπή του Δήμου και όλων των δημοτών.