Παιδοκτόνος Πετρούπολης: Εγώ έβαλα τα χαρτιά στο στόμα του μωρού και το έβαλα στη σακούλα

0
10

Εν μέσω λυγμών απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, η 19χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του νεογνού της στην Πετρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα μαζί με τη μητέρα της, κάθονται στο εδώλιο με την κατηγορία ότι τον Φεβρουάριο του 2018 σκότωσαν και στη συνέχεια πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων το μόλις λίγων ωρών βρέφος που είχε φέρει στη ζωή η πρώτη.

«Δεν μπορώ να κοιτάξω κανέναν στα μάτια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει το μωρό πίσω», είπε ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η νεαρή κατηγορούμενη, υποστηρίζοντας ότι κατάλαβε μόλις δύο μήνες πριν γεννήσει ότι ήταν έγκυος!

«Κατάλαβα ότι είμαι έγκυος όταν ξάπλωσα μια ημέρα και αισθάνθηκα κάτι να κουνιέται. Δεν πήγα όμως στο γιατρό γιατί ντρεπόμουν. Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν ήθελα να ντροπιάσω κανέναν από την οικογένεια μου», είπε η 19χρονη.

Αναφερόμενη σε εκείνη την ημέρα του Φεβρουαρίου του 2018, όταν γέννησε μόνη της μέσα στο μπάνιο, υποστήριξε ότι σηκώθηκε να πιει νερό και ένιωσε έναν ξαφνικό πόνο. Κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να γεννήσει και τότε ακολούθησε τις συμβουλές που είχε δει στο διαδίκτυο.
«Έπεσα κάτω και έκανα ό,τι είχα δει στο διαδίκτυο. Η μητέρα μου χτύπαγε την πόρτα αλλά δεν της άνοιγα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Όλα ήταν μαύρα. Μετά έκοψα τον λώρο και ακούμπησα το μωρό λίγο πιο εκεί…».

Απολογούμενη η νεαρή προσπάθησε να απαλλάξει τη μητέρα της από κάθε ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη έκοψε τον λώρο, εκείνη έβαλε χαρτί στο στόμα του μωρού και στη συνέχεια ζήτησε από τη μητέρα της να της δώσει μια σακούλα. «Έβαλα το μωρό μέσα, της έδωσα τη σακούλα και της είπα πέτα την…».

Πηγή: cnn.gr