Παιδικό σταθμό από τον Δήμαρχο ζήτησαν οι αστυνομικοί

0
31

Σήμερα το μεσημέρι, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ξανθουδάκη, τον Αντιπρόεδρο Ρούσσο Τσιλιμιγκάκη και το Γενικό Γραμματέα Στυλιανό Σεληνιωτάκη, μετέβη στο Δημαρχείο Χανίων όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ. Στυλιανός Μιχαηλάκης και κ. Ιωάννης Νικηφοράκης.

Πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα και την παράδοση συμβολικών δώρων στον κ. Δήμαρχο αλλά και στους κ. Αντιδημάρχους,αναπτύχθηκε ο βασικός λόγος της επίσκεψης που ήταν η δημιουργία Παιδικού Σταθμού για τα παιδιά των αστυνομικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΣΥ: 

«Συγκεκριμένα κάναμε γνωστή στο κ. Δήμαρχο, την πρότασή μας, για δημιουργία Παιδικού Σταθμού για τα τέκνα των συναδέλφων μας, σε συγκεκριμένο χώρο. Παράλληλα θα εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, η οποία δεν έχει δημόσιο Παιδικό Σταθμό. Ο κ. Σημαντηράκης συμφώνησε με την πρότασή μας και τον ευχαριστούμε
θερμά για αυτό, όπως και τους κ. Αντιδημάρχους, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε και την παροχή βοήθειας από το Δήμο Χανίων στο εγχείρημά μας. Τέλος, πρότεινε την πραγματοποίηση κοινών ενεργειών οι οποίες θα συμβάλλουν στην υλοποίηση της εν λόγω προσπάθειάς μας.

Η δημιουργία Παιδικού Σταθμού γα τα τέκνα των συναδέλφων μας αποτελεί ένα μεγαλεπήβολο όραμα δεκαετιών για τους Χανιώτες συναδέλφους μας και σκοπός της Ένωσής μας είναι η πραγματοποίησή του. Εκκρεμούν και άλλες συναντήσεις μας με αρμόδιους φορείς σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο για το συγκεκριμένο θέμα.

Παράλληλα με τον κ. Δήμαρχο αλλά και τους κ. Αντιδημάρχους συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χανιώτες συμπολίτες μας με κυριότερο το κυκλοφοριακό σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης των Χανίων αλλά και οι αγροζημίες από αδέσποτα, ανεπιτήρητα αιγοπρόβατα σε περιαστικές περιοχές της πόλης μας.

Από την πλευρά μας, λόγω της άμεσης ενασχόλησής μας με τα σημαντικά αυτά προβλήματα, επισημάναμε που εντοπίζουμε αρνητικά σημεία στην εφαρμογή του Νόμου και προτείναμε αλλαγές. Παράλληλα επισημάναμε στον κ. Δήμαρχο αλλά και τους κ. Αντιδημάρχους ότι οι
συνάδελφοί μας πάντα πράττουν τα δέοντα στη γενικότερη αστυνόμευση της πόλης των Χανίων και όχι μόνο».