Παγκρήτια συγκέντρωση συνταξιούχων στο Ηράκλειο

0
88

Στην παγκρήτια διαμαρτυρία συνταξιούχων, στο Ηράκλειο καλεί η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ρεθύμνης

«Το σύνθημα είναι να μην λείψει κανείς από την Παγκρήτια Διαμαρτυρία της 6ης Οκτωβρίου του Ηρακλείου στην Πλατεία Ελευθερίας στις 11π.μ.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί και την οργή μας να τη μετατρέψομε σε Ταξικό Αγώνα, στον δρόμο του αγώνα που είναι Μονόδρομος.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ-ΑΓΩΝΑΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Και να μην λείψει κανείς από την ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Μην τρέφομε αυταπάτες. Μόνο με τους αγώνες μας θα διεκδικήσουμε στην απόδοση, στο ακέραιο τις κύριες, επικουρικές συντάξεις μας, το ΕΚΑΣ, τα μερίσματα, την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και ό,τι άλλο μας έχει αφαιρεθεί.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ.
Διεκδικούμε την παροχή Δημόσιας Υγείας, Δωρεάν παροχής Υπηρεσιών περίθαλψης σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με άμεση ενίσχυση των Δημόσιων υποδομών με έμψυχο-μηχανολογικό εξοπλισμό και λοιπό υλικό. Επαρκή χρηματοδότηση και απόδοση των κρατήσεών μας για την Υγεία στον ΕΟΠΥΥ.
Για την καλύτερη οργάνωση της Παγκρήτιας Διαμαρτυρίας το Δ.Σ. καλεί όλους τους συνταξιούχους σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 3-10-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου να δηλώσουν οι συνάδελφοι συμμετοχή για τη συγκέντρωση του Ηρακλείου.
Το Σωματείο μας θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των συναδέλφων ΔΩΡΕΑΝ.
Αναχώρηση λεωφορείων 9.00π.μ. από μαρίνα Ρεθύμνου και 4.00μ.μ. από πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου».

Πηγή: GOODnet.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter