ΠΑΕ Χανιά: Επίσκεψη στο Καστέλι

0
11

Στο Καστέλι Κισσάμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/09) η ομάδα μας, με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Μετά από τον περίπατο στους δρόμους του Καστελίου ακολούθησε ο καφές στο «Amarena» και στη συνέχεια, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ – με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη – της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Κισσαμικού (μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ) και της ομάδας Κ16, το δείπνο στο «Mavros Molos Beach Restaurant».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά τόνισε στους παίκτες ότι η ομάδα εκπροσωπεί όλο τον νομό Χανίων, τους ζήτησε να παραμείνουν δεμένοι ως οικογένεια και συγκεντρωμένοι στον στόχο καθώς τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα στη Super League 2.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία, όπου οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας «έγιναν ένα» με την ομάδα Κ16.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις και το προσωπικό του «Amarena coffee & sweets bar» και «Mavros Molos Beach Restaurant» για την άψογη εξυπηρέτηση στην ομάδα μας.