Π. Ταβουλάρης: Γιατί συντάσομαι με τον Άρη Παπαδογιάννη

0
83

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Άρη Παπαδογιάννη, εξηγεί σε δήλωση του, ο χειρουργός ορθοπεδικός, πρώην αντιδήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Ταβουλάρης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Ταβουλάρης επισημαίνει τα εξής:

«Αποφάσισα εδώ και τέσσερις μήνες να συνταχθώ στη συνολική προσπάθεια της χανιώτικης κοινωνίας για ένα ή και περισσότερα βήματα μπροστά. Και σήμερα επικαιροποιώ την πρόσκλησή μου να συμπορευτούμε όλοι μαζί.

Μέσα από μία πλειάδα εκλεκτών υποψηφίων δημάρχων και μαζί με μία ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, εκλεκτών όλων, συντάσσομαι με τον Άρη Παπαδογιάννη, ως τον ικανότερο για να ηγηθεί, ως δήμαρχος και ως πρώτος πολίτης, της πόλης μας.

Έχοντας μια πορεία καθαρά αυτοδιοικητική τα προηγούμενα χρόνια, και έχοντας αναλάβει θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, παιδείας, τουρισμού και πολιτικής προστασίας και με ένα πανελλήνιο βραβείο για το καλύτερο Δημοτικό ΚΕΠ το 2007, σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές και έχοντας αφήσει το αποτύπωμά μου στην Πολιτική Άμυνα, στη λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου του Κλαδισσού, στον εθελοντισμό και τη διάσωση της πολύτιμης βιβλιοθήκης του Δήμου μέσω της αναβάθμισής της ως αντιδήμαρχος, έχω ως όραμά μου να αποκτήσουν ξανά τα Χανιά μας τη θέση που τους αξίζει.

Μετά από πέτρινα χρόνια απαξίωσης και υποβάθμισης, με μπροστάρη τον Άρη Παπαδογιάννη, ξεκινάμε μια νέα πορεία.

Αυτή θα είναι η απάντηση για τα Χανιά μας».

term_id; ?>