Π. Πολάκης: Υλοποίησα την υπόσχεση μου για στήριξη του Νοσοκομείου Χανίων

0
240

Συνάντηση με το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου και το Σωματείο του ΕΚΑΒ είχε σήμερα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης, ο οποίος, σύμφωνα με ανάρτησή του, υλοποίησε αυτό που είχε υποσχεθεί για “στήριξη του συστήματος Υγείας μέσω του μισθού του”.

Ο κ. Πολάκης στην ίδια ανάρτηση ασκεί κριτική για την μη διευθέτηση του πολεοδομικού θέματος που υπάρχει για να μπορέσει να λειτουργήσει η γεννήτρια οξυγόνου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Κατέβηκα σήμερα στα Χανιά ,συναντήθηκα με το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου και το Σωματείο του ΕΚΑΒ και υλοποίησα αυτό που είχα υποσχεθεί για τη στήριξη του συστήματος Υγείας μέσω του μισθού μου .

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΑ ΩΣ ΘΕΜΑ Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;;;;

Επαναλαμβάνω λοιπόν ,προς διοίκηση νοσοκομείου ,προς διεύθυνση πολεοδομίας, προς δήμαρχο Χανιων ,προς περιφέρεια Κρήτης ,προς αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης:

ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ;;;;;;

Τώρα κανείς σας δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε, όταν το ανέδειξα ως θέμα από τις 8-9 Μαρτίου και ΕΝΑ ΜΗΝΑ μετά ακόμα δεν έχει συνδεθεί η γεννήτρια στο κύκλωμα Οξυγόνου του νοσοκομείου (για γελοίο λόγο)
ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΥΓ Για τους κυβερνητικούς βουλευτές Μπακογιάννη, Βολουδακη και Διγαλακη ,δεν χρειάζεται να ρωτήσω είναι προφανές πως δεν τους απασχολεί το θέμα. Αν επρόκειτο για κάνα κτίριο τύπου Δευτέρας Μεραρχίας θα είχαν ασχοληθεί….Με οικίσκους που έχουν γεννήτριες οξυγόνου που να ασχοληθούν;