Όταν μια ξανθιά … ντριφτάρει με μια Lambo (βίντεο)

0
134

Όταν η Lamborghini δημιούργησε την πισωκίνητη Huracán ήταν για να δημιουργήσει ένα αρχετυπικό supercar, με μειωμένο βάρους, το οποίο να προσφέρει ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Οι Ιταλοί δεν την είχαν στο μυαλό τους ως drift car. Την είχαν όμως οι Hubinettes.

Ο Sam και η Stina Hubinette δεν είναι το πλέον τυπικό δείγμα παντρεμένου ζευγάριού. Είναι και οι δύο κασκαντέρ και εργάζονται στο Hollywood ντουμπλάροντας τους γνωστούς αστέρες σε ταινίες δράσης. Τώρα οι Hubinette έχουν βάλει στόχο να γίνουν σταρ οι ίδιοι. Και έχουν επιλέξει την πισωκίνητη Lamborghini Huracán ως το όχημα που θα τους οδηγήσει στη διασημότητα. Μόνο που δεν μπορούν να την οδηγήσουν… ίσια. Αλλά μόνο με πάντες. Τους γνωρίσαμε πρόσφατα, όταν είχαν αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το διαδίκτυο ντριφτάροντας την Huracán στο πάρκινγκ της αντιπροσωπείας της Lamborghini στο Newport Beach.

Οι Hubinttes έχουν κάνει μικρές επεμβάσεις στην LP580-2 για να αυξήσουν την ικανότητα της να ντριφτάρει. Το αγαπημένο της Stina είναι το… υδραυλικό χειρόφρενο. Έχουν χορηγία από τη Nitto για τα λάστιχα, διότι χρειάζονται και πολλά. Ζάντες της Vorsteiner και ένα carbon fiber bodykit με στοιχεία στο πίσω μέρος και από τη Veneno.

Το πρότζεκτ τρέχει η Donut Media, η ίδια εταιρεία που έφτιαξε και την Toyota GT86 με τον κινητήρα από Ferrari 458. Οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν στο μέλλον η Huracan αποκτήσει και άλλες βελτιώσεις.

Πηγή drive.gr (Mιχάλης Γεωργιάδης)

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter