Ομόφωνο ψήφισμα του ΔΣ Χανίων για την Χαρούλα Μυλωνάκη

0
64

Πληροφορηθήκαμε με οδύνη τον θάνατο της εξαιρετικής επιστήμονος και σημαντικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, Χαρούλας Μυλωνάκη. Αναμφισβήτητα, υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα του Νομού μας. Άφησε τη δική της σφραγίδα στο ιατρικό λειτούργημα που υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών.

Στην πορεία της ως ιατρός συνδύασε την άριστη γνώση αλλά και την αγάπη της προς τον συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα όμως ασχολήθηκε και με την Αυτοδιοίκηση. Προσέφερε επί σειρά ετών στο χώρο αυτό ως νομαρχιακή σύμβουλος, δημοτική σύμβουλος, αντιδήμαρχος Χανίων και πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ. Μέσα από την ενασχόλησή της με το ιατρικό λειτούργημα και τα κοινά, συνέδεσε το όνομά της και την πορεία της με την έννοια της ουσιαστικής προσφοράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ύστερα από συνεννόηση, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένειά της.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το παρόν ψήφισμα την ίδια μέρα να αναγνωσθεί στο σώμα και να συμπεριληφθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης.
Να κατατεθεί αντί στεφάνου, στη μνήμη της εκλιπούσης, το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 ευρώ) στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.
Τα συλλυπητήρια της ΔΕΔΙΣΑ
Θλίψη γέμισε την μεγάλη οικογένεια της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) η είδηση του θανάτου της πρώην Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κας Θεοχαρούλας (Χαρά) Μυλωνάκη.

Μια έντονη και δυναμική προσωπικότητα με σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου μας αλλά και με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπο. Τόσο μέσα από το ιατρικό της λειτούργημα ως Ιατρός Παθολόγος, Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και Υπεύθυνη Διαβητολογικού ιατρείου, όσο και από την ενασχόλησή της με τα κοινά όπου διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ επί σειρά ετών.

Το αποτύπωμα που άφησε στο πέρασμα της από την ΔΕΔΙΣΑ και η συμβολή της στην διαχείριση των απορριμμάτων στα Χανιά, αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας. Η έντονη επιστημονική, κοινωνική και πολιτική δράση της καθώς και η προσφορά της χαρακτηρίσθηκαν από συνέπεια, ήθος, ευπρέπεια, δυναμισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω :

1) Να εκφράσει συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.

2) Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων.