Ομιλία του Παύλου Πολάκη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία ( video )

0
288

Με έναν απολογισμό της διετίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεκίνησε την ομιλία του ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  της νομαρχιακής επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου  με θέμα: “Το νέο κοινωνικό συμβόλαιο για τη δημόσια υγεία”.

Ο κύριος Πολάκης επεσήμανε πως το 2015 ένας αγώνας έξι μηνών με τους θεσμούς έφτασε στα όρια του, η χώρα οδηγήθηκε σε συμβιβασμό αλλά και στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, που κατάφερε να τη βγάλει από τα μνημόνια των τελευταίων ετών.

Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης όταν ανέλαβαν το υπουργείο μαζί με τον Ανδρέα Ξανθό κληθηκαν να αντιμεπωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα, ένα εκ των οποίων ήταν πως το σύστημα υγείας ευθυνόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας της χώρας.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης προσωπικού στο χώρο της υγείας, τόνισε πώς η κυβέρνηση προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην αντιμετώπισή του.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επιτέθηκε στις προηγούμενες κυβερνήσεις κατηγορώντας της για την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, κυρίως στον χώρο της υγείας.

Τέλος ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αναφερόμενος στην πορεία της αξιολόγησης επεσήμανε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχτεί νέα μέτρα για μετά το 2019 και χαρακτηριστικά τόνισε πώς ” η αξιολόγηση θα κλείσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του τομέα υγείας στην Κρήτη και πολύς κόσμος. 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter