Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Κουμ Καπί-Είναι ασφαλές το παραλιακό μέτωπο;

0
88

To πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της «τρύπας» που είχε ανοίξει από τη διάβρωση στο παραλιακό μέτωπο στην περιοχή του Κουμ Καπί. 

Το οδόστρωμα που είχε υποστεί μεγάλη καθίζηση, αποκαταστάθηκε και άνοιξε από το πρωί του Σαββάτου, καθώς απομακρύνθηκαν όλα τα υλικά και τα συρματοπλέγματα.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες,  εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους, κατά πόσο υπάρχει ασφάλεια στην περιοχή και ζητούν να μάθουν τους λόγους που το έργο ενίσχυσης του παραλιακού μετώπου σταμάτησε.

O πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης έγραψε σχετικά με το έργο αυτό,  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

«Η παρέμβαση ήταν ευρεία και θωράκισε μεγάλο μέρος του παραλιακού μετώπου. Ο Δήμαρχος στον οποίο παρέδωσα την 01-12-2017, ήταν πλήρως ενημερωμένος από εμένα και τις υπηρεσίες για την επικινδυνότητα των ευρημάτων στο σύνολο του δυτικού παραλιακού μετώπου του Κουμ Καπι. Το εύρος των σπηλαιώσεων σε συνδυασμό με την αποσάθρωση του εδάφους σαφώς και δεν μπορεί να περιμένει την εφαρμογή της Μελέτης Τσακαλάκη».