Ολοκαίνουργιο Mitsubishi L200 pickup στη Γενεύη

0
130

Η Mitsbishi αναμένεται να εντυπωσιάσει με διπλό τρόπο του επισκέπτες του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου. Ο ένας τρόπος είναι η παρουσίαση του νέου ASX (έχουμε αναφερθεί πιο αναλυτικά), αλλά και το ολοκαίνουργιου L200 στα ελαφρά επαγγελματικά.

Με κύρια χαρακτηριστικά τη δυναμική σχεδίαση που περιλαμβάνει μία εξελιγμένη φυσιογνωμία DYNAMIC SHIELD της MMC, σύστημα τετρακίνησης 4WD με βελτιωμένες επιδόσεις παντός εδάφους και χρήση προηγμένων τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας, το μοντέλο θα αποκαλυφθεί στη Γενεύη οπότε και θα γνωρίζουμε περισσότερα χαρακτηριστικά σε κινητήρες, εκδόσεις και εξοπλισμό.

Επίσης, η Mitsbishi θα παρουσιάσει το σύστημα «DENDO DRIVE HOUSE (DDH)» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η επίδειξη του DDH θα γίνει με κατανοητό τρόπο, για να αντιληφθεί το κοινό πώς μπορεί να μειώνει τους λογαριασμούς ρεύματος και το κόστος καυσίμων και παράλληλα να δημιουργεί απόθεμα ενέργειας για έκτακτες ανάγκες, αλλά και πιο βιώσιμο, ηλεκτρικό δίκτυο.

Εξάλλου, μία ακόμα τεχνολογική επίδειξη του Mitsubishi Connect θα κάνει η εταιρεία, για τους επισκέπτες Έκθεσης, ώστε να μάθουν από πρώτο χέρι πώς το σύστημα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας Smartphone-link Display Audio (SDA) μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας, συντήρησης και ψυχαγωγίας με απλή σύνδεση ενός smartphone και άλλων συσκευών.

Πηγή: driveandtravel.gr