Οι καλύτερες στιγμές της πρώτης εβδομάδας του Ράλι Ντακάρ 2020 (video)

0
61

Μπορεί πληρώματα και αναβάτες που συμμετέχουν στο Ράλι Ντακάρ 2020 να έχουν την ημέρα ξεκούρασης, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την ομάδα της τηλεοπτικής παραγωγής του αγώνα.

Η εξαιρετική κάλυψη του πρώτου μέρους του τρίτου κεφαλαίου του θρυλικού αγώνα που μετά την Αφρική και τη Νότια Αμερική μετακόμισε φέτος στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία, συνεχίζεται.
Αυτή τη φορά, ενώ δεν υπάρχει δράση στην έρημο, το video 141 δευτερολέπτων που σας παραθέτουμε, περιλαμβάνει τα καλύτερα από την πρώτη εβδομάδα δράσης της αγωνιστικής δοκιμασίας, τις καλύτερες στιγμές από τις πρώτες έξι ειδικές διαδρομές.

Αρχικά με μαγευτικά πλάνα από αυτόν τον σχεδόν παρθένο τόπο και στη συνέχεια πλήρη αγωνιστική δράση από όλες τις κατηγορίες! Με εντυπωσιακά περάσματα, άλματα, τρομακτικές πτώσεις, super slow replays όπου οι μονομάχοι μοιράζονται την εικόνα με ελικόπτερα αλλά και την τοπική πανίδα, στιγμές θριάμβου αλλά και δράματος. Νεύρα και ευγενή άμιλλα, με ένα σαγηνευτικό φόντο, σε δύο λεπτά που θα σας καθηλώσουν και θα σας βάλουν στο κλίμα του πιο σκληρού, πιο απαιτητικού ράλι στον πλανήτη. Απλά πατώντας play…

 

Πηγή: newsauto.gr