Οι ιδιοκτήτες Harley στην 115 ΠΜ και την Αμερικανική Βάση | Αξέχαστη εμπειρία τα Χανιά

0
140

Την Αμερικανική βάση στην Σούδα αλλά και την 115 Πτέρυγα Μάχης, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι “χαρλεάδες” του HOG AΤΗΕNS, στην πρόσφατη επίσκεψή τους στα Χανιά. Πέραν των επισκέψεων σε διάφορα αξιοθέατα του νομού, είχαν την ευκαιρία να “εισέλθουν”, φυσικά με ειδική άδεια, στο πολεμικό αεροδρόμιο της Σούδας, όπου και ευχαρίστησαν τους Διοικητές της Αμερικανικής Βάσης και της 115 αντίστοιχα.

Στην επιστολή προς τον Διοικητή Cpt. Facundo, τονίζουν…

“Εκ μέρους του Harley Owners’ Group (HOG) Athena Chapter, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ολόψυχα που μας φιλοξενήσατε στην Αμερικανική Βάση τη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022. Εκφράζω όλα τα μέλη της Ομάδας μας λέγοντας ότι η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των ΗΠΑ ήταν πραγματικά το αποκορύφωμα της επίσκεψής μας στην Κρήτη.

Απολαύσαμε το προνόμιο να μας επιτραπεί η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις σας και την υπέροχη εμπειρία να μπορέσουμε να τις δούμε και να τραβήξουμε φωτογραφίες που θα μας υπενθυμίζουν την επίσκεψή μας. Ευχαριστούμε εσάς και το προσωπικό για την επαγγελματική, αλλά πολύ θερμή υποδοχή και φροντίδα των μελών μας. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπική και επαγγελματική επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές σας προσπάθειες.”

Το ευχαριστήριο μήνυμα των HOG στην 115 Πτέρυγα Μάχης:

*Οι φωτογραφίες είναι από αναγνώστη του kriti24.gr και από την σελίδα των HOG.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter