Οι γονείς των κολυμβητών ζήτησαν ενημέρωση από την Ντ. Μπακογιάννη για την καθυστέρηση των έργων

0
26

Την ανησυχία τους για την καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών αποκατάστασης στο κολυμβητήριο Χανίων, στη Νέα Χώρα, εκφράζουν γονείς και κηδεμόνες των αθλητών που προπονούνται στην 25άρα και 12,5άρα πισίνα του κολυμβητηρίου.

Αντιπροσωπεία των γονέων επισκέφτηκε το γραφείο της κας Μπακογιάννη για να την ενημερώσει για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί εδώ και μήνες, καθώς οι πισίνες έχουν κλείσει λόγω επικινδυνότητας.

Η ίδια δεν παρέστη, όμως οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για το αίτημα των γονέων να μάθουν πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τις οποίες μέσα στο καλοκαίρι, είχε δεσμευτεί ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των αθλημάτων πισίνας συναντηθήκαμε με τον διευθυντή του γραφείου κ. Αντωνόπουλο και την προσωπική γραμματέα κα. Μποτωνάκη της βουλευτού Χανίων κ. Ντόρας Μπακογιάννη, για να μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία των γονέων για την πορεία των εργασιών στο κολυμβητήριο Χανίων. Μας ενημέρωσαν ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί η ίδια αλλά επικοινώνησε τηλεφωνικά κατά την διάρκεια της συνάντησης. Εκφράσαμε την αγωνία μας για την πορεία και κυρίως το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών. Εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια μας, διευκρινίζοντας ότι δικαίωμα στον αθλητισμό πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά και ότι δεν πρέπει κανένα παιδί να στερείτε την χρήση της πισίνας πολύ δε περισσότερο σε μία πόλη που πρωταγωνιστούν οι αθλητές της διακρίνονται συνεχώς σε πανελλαδικό, πανευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αντωνόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει ο ίδιος προσωπικά με τον κ. Αυγενάκη καθώς και πως η κ. Μπακογιάννη την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να μας δώσει σαφή απάντηση που θα αφορά το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Εμείς με την σειρά μας εκφράσαμε την ικανοποίηση μας όσον αφορά την διάθεση παρέμβασης για την επίλυση ενός τόσου σημαντικού προβλήματος και ταυτόχρονα εκφράσαμε την ανησυχία μας να μην περιοριστούμε στις μόνο καλές προθέσεις αλλά στα άμεσα και απτά αποτελέσματα.

Για εμάς είναι απαραίτητη η άμεση επαναλειτουργία της 25άρας και της 12μισάρας πισίνας προκειμένου με ασφάλεια τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται και να διεκδικούν τους στόχους τους.

Τα Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των τμημάτων:
Κολύμβησης
Υδατοσφαίρισης
Τεχνικής Κολύμβησης
Καλλιτεχνικής Κολύμβησης”