Οι ευχές του Δημάρχου Ιεράπετρας για την νέα σχολική χρονιά

0
5

Την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων του Δήμου Ιεράπετρας στις σχολικές υποδομές, τονίζει ο Θεοδόσης Καλαντζάκης, Δήμαρχος Ιεράπετρας, στις ευχές που έστειλε για την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια μία συναρπαστική και γόνιμη διαδρομή στον χώρο της γνώσης.

Οπλιστείτε με υπομονή κι επιμονή, εμπιστευτείτε τις δυνατότητές σας, ανοίξτε τους ορίζοντές σας, εξελίξτε την προσωπικότητά σας και θεμελιώστε τις βάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην πραγμάτωση των στόχων σας. Επιπλέον, εύχομαι σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα καλή δύναμη και υπομονή ώστε να ανταπεξέλθετε στο δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό έργο σας.

Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας καλύπτοντας πάγιες ανάγκες και υλοποιώντας έργα και παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες. Επιπλέον, θα είμαστε πάντα παρόντες όποτε το απαιτήσουν οι περιστάσεις παραμένοντας πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στην εκπαιδευτική πορεία προς την κατάκτηση της γνώσης.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!»