ΟΕΒΕΝΧ και Εμπορικός Σύλλογος Χανίων στο πλευρό των πυρόπληκτων

0
58

H Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων & ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων & μέσα στο πλαίσιο αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει όλους τους συναδέλφους, καλούμε όλους τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Εμπόρους & Αυτοαπασχολούμενους να συνδράμουν στην προσπάθεια μας για να στηρίξουμε τις πληγείσες περιοχές σε υγειονομικό υλικό, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ιδιαίτερη βάση θα πρέπει να δώσουμε σε γάζες, μάσκες, ορούς, αλοιφές για εγκαύματα, ξηρά τροφή, κονσέρβες, σχολικά είδη μιας και τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η σχολική σαιζόν και οτιδήποτε άλλο κρίνετε απαραίτητο.

Καλούμε τους συναδέλφους να παραδώσουν τα πράγματα στις αποθήκες του Δήμου Χανίων που βρίσκονται δίπλα στο ξενοδοχείο «ΚΡΗΤΗ» στην περιοχή «Ρεγγίνα», καθημερινά: ώρες 9.00πμ.μ. 13.00 μ.μ. & απογεύματα Τετάρτης & Πέμπτης: 18.00 μ.μ. 20.00μ.μ.

Καλό θα ήταν η παράδοση να γίνει έως την Πέμπτη 12-8-2021 το απόγευμα, έτσι ώστε τα πράγματα να είναι στην ώρα τους, στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter