Όχι Καραμανλή στο Συνέδριο της ΝΔ – Παρέμβαση Μπακογιάννη

Όχι Καραμανλή στο Συνέδριο της ΝΔ – Παρέμβαση Μπακογιάννη

Επίσκεψη στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή πραγματοποίησε την Τετάρτη η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στο επικείμενο συνέδριο της Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, το ενδεχόμενο συμμετοχής του κ. Καραμανλή κρίνεται περιορισμένο, με τα έως τώρα δεδομένα να δείχνουν ότι δεν προτίθεται να δώσει το «παρών» στη διαδικασία.

Η κα Μπακογιάννη είχε ήδη τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ της παρουσίας του, επισημαίνοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θεωρεί αναγκαία τη συμμετοχή του και δηλώνοντας την πρόθεσή της να συμβάλει προσωπικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Με βάση τα τρέχοντα στοιχεία, το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία δύο πρώην προέδρων και πρωθυπουργών του κόμματος, του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή.

Παράλληλα, το πολιτικό ενδιαφέρον εντός της παράταξης μετατοπίζεται στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τοποθετηθούν περίπου 40 βουλευτές.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)