Ο Πύρρος Δήμας στα Χανιά| Τι είπε για την άρση βαρών| φωτό και video

0
106

Στις λανθασμένες κινήσεις που έγιναν, κυρίως την 4ετία από το 2015 έως το 2019, όταν και σημειώθηκαν οι μεγάλες περικοπές στην ομοσπονδία της άρσης βαρών, αναφέρθηκε ο χρυσός ολυμπιονίκης και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά, στο πλαίσιο των αγώνων πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγιναν στο κλειστό του εθνικού σταδίου.

Μιλώντας στο ΧΑΝΙΑ LIVE TV, ο Πύρρος Δήμας τόνισε ότι χάθηκαν τρεις γενιές αρσιβαριστών, που θα μπορούσαν να συνεχίσουν από το σημείο που η dream team άφησε το άθλημα με τις μεγάλες ολυμπιακές νίκες το 2004, τονίζοντας ότι από το 2009 και μετά όλα πήγαν προς το χειρότερο.

Οσο για το επίπεδο που συνάντησε στους αγώνες στα Χανιά, ο Πύρρος Δήμας σημείωσε ότι είναι αρκετά καλό, χαρακτηρίζοντας την Κρήτη ως “σπίτι” της άρσης βαρών.

Παρότρυνε δε τα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα των δυνατών, παρά το ότι, όπως είπε, δεν μεγάλωσαν με αφίσες δικές του, του Καχιασβίλι, του Σαμπάνη ή του Λεωνίδη, όπως συνέβη με μεγάλους Έλληνες αθλητές άλλων σπορ.

Οσο για το ποιο από τα τέσσερα μετάλλιά του θα έδειχνε στους μικρούς αθλητές, εξηγώντας τη σημασία του, αυτό, όπως είπε, δεν είναι κάποιο από τα τρία χρυσά, αλλά το χάλκινο του ΑΘΗΝΑ 2004.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter