Ο Παναγιώτης Γατίδης από τα Χανιά στην κορυφή της Ευρώπης στο Shotokan karate (φώτο)

0
105

Η ακαδημία shotokan karate Χανίων του Sensei Γατίδη Παναγιώτη, συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία και διακρίσεις κατακτώντας την πρώτη θέση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Ολλανδία 30 & 31/07/22 κάνοντας υπερήφανη την Χανιώτικη κοινότητα και κατ’επέκταση όλη την Ελλάδα καταφέρνοντας την έπαρση της σημαίας μας στον πιο ψηλό ιστό και την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

Στην κορυφή του βάθρου στο άθλημα του shotokan karate βρέθηκε ο Χανιώτης δάσκαλος της Ακαδημίας Καράτε Χανίων, Παναγιώτης Γατίδης στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Hertogenbosch στην Ολλανδία.

Η Ελληνική σημαία κυματίζει ψηλότερα από όλες και για το ομαδικό kumite ανδρών masters!!! Η ομάδα μας με Γ. Μπαλωμένο, Γ. Βατσιλίδη και Κυριάκο Πολυζωίδη να ολοκληρώνει την ομάδα, μετά από εκπληκτικούς αγώνες αποσπά το κύπελλο!!!

Στον ημιτελικό και τελικό η Ελληνική μας ομάδα απέκλεισε τα 2 φαβορί, Δανία και Ιταλία!

Χρυσό στην κατηγορία των άνω των 65 ετών, πέρασε στον λαιμό του 67χρονου Πολυζωίδη Κυριάκου, μαθητή του Παναγιώτη Γατίδη, αποδεικνύοντας ότι η θέληση έχει σημασία και όχι η ηλικία σε κάποια αθλήματα.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter