Ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου επισκέφθηκε τον Δήμο Πλατανιά | φωτο

Ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου επισκέφθηκε τον Δήμο Πλατανιά | φωτο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησε την Πέμπτη ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Τίτος, στο πλαίσιο των επαφών του με τους θεσμικούς φορείς μετά την ενθρόνισή του.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ιωάννης Μαλανδράκης, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, της γενικής γραμματέως του Δήμου, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης και εργαζομένων.

Κατά τη συνάντηση, ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας των θεσμών για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, δίνοντας έμφαση στη στήριξη της νέας γενιάς και στις αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, του αλληλοσεβασμού και της ενότητας. Παράλληλα, προσέφερε συμβολικά φυλακτά στους αιρετούς και στους εργαζόμενους του Δήμου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος ευχήθηκε στον νέο Ποιμενάρχη υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προσφέροντάς του ως αναμνηστικό το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Πλατανιά «Η Πεμπτουσία της Κρήτης».

Ο Δήμος Πλατανιά ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου μια δημιουργική και καρποφόρα ποιμαντική πορεία.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)