Ο Ν. Σμυρνάκης παρουσιάζει στις 14/11 το νέο του βιβλίο στον ΙΟΧ

0
18

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω» παρουσιάζει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 19.00 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο, Ενετικό Λιμάνι Χανίων) ο συγγραφέας, Νικόλας Σμυρνάκης.

Το νέο συγγραφικό έργο 448 σελίδων του κ. Σμυρνάκη είναι ένα βιβλίο που καταρρίπτει τους μύθους γύρω από την ευτυχία και την επιτυχία και αποκαλύπτει τις πιο δημιουργικές ιδέες για μια ζωή γεμάτη πρόοδο, αγάπη και πληρότητα.

Στην εκδήλωση που διοργανώνουν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, το βιβλιοπωλείο «Κύβος» και οι εκδόσεις «Διόπτρα», ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα υπογράψει αντίτυπα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα Στρατηγική και Καινοτομία σε ιδιωτικό κολέγιο. Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο Διαδίκτυο.

Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία Διαδικτύου (e-awards). Υπήρξε ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές της επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί. Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.