Ο Μαραθώνιος Κρήτης έχει app για να βλέπεις ποιος προπορεύεται

0
33

Ο Μαραθώνιος Κρήτης εκσυγχρονίζεται και απέκτησε εφαρμογή με την οποία θα μπορούν οι αθλητές να παρακολουθούν τη θέση τους στον αγώνα, πόσοι και ποιοι προπορεύονται αλλά και ποιοι ακολουθούν και σε πόση απόσταση τους ίδιους. Πρόκειται για την εφαρμογή live tracking της MYLAPS η οποία δίνει τη δυνατότητα να μοιραστεί κανείς, live τον αγώνα του!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το ολοκαίνουργιο application του Crete Marathon 2019 είναι έτοιμο και αναμένει όλους τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο να το κατεβάσουν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του!
Πρόκειται για την εφαρμογή live tracking της MYLAPS η οποία δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των δρομέων του Μαραθωνίου, της ενημέρωσης για τους προπορευόμενους δρομείς στον εν εξελίξει αγώνα, καθώς και τη δυνατότητα να μοιραστεί κανείς, live τον αγώνα του!

Η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον και δυνατότητα εγγραφής στους αγώνες του Μαραθωνίου Κρήτης, τις βασικές συνδέσεις πληροφοριών σε αντιστοιχία με την ιστοσελίδα, ειδοποιήσεις από τα social media του αγώνα και μία γκάμα επιλογών για selfies αγωνιστικές φωτογραφίες και όχι μόνο!

Ο Μαραθώνιος της Κρήτης είναι η τρίτη Διοργάνωση στην χώρα μας, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τον Μαραθώνιο Ναυπλίου, που υλοποιεί και προσφέρει αυτή την υπηρεσία στους δρομείς.

Το live tracking αφορά μόνο στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου δρόμου. Οι υπόλοιπες δυνατότητες όμως, είναι ανοιχτές σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους θεατές και τους εθελοντές μας!

Βήματα εγκατάστασης της εφαρμογής:
Κατεβάστε το Link: https://live.sporthive.com/event/6415
Εγκαταστήσετε την εφαρμογή MYLAPS Sporthive Live Events
Επιλέξτε τον αγώνα του Μαραθωνίου Κρήτης και στη συνέχεια η εφαρμογή θα ανοίγει πάντα στον Μαραθώνιο Κρήτης.
Have fun! *Η εφαρμογή είναι συμβατή και σε λογισμικό Android και iOS.

term_id; ?>