Ο Μάνος Μαλαξιανάκης… live από την… αποθήκη, μέσω τoυ Χανιά LiveTV (video)

0
119

Μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο οι διαδικτυακοί τηλεθεατές του Χανιά Live TV, με τον Μάνο Μαλαξιανάκη και τους συνεργάτες του να κάνουν μία μοναδική εμφάνιση και κυριολεκτικά να ενώνουν μουσικά τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.

Σε ένα απίστευτο δίωρο live από την… αποθήκη, ο αγαπητός Χανιώτης καλλιτέχνης “απογείωσε” το διαδικτυακό κοινό, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία τηλεθέασης, ακόμη και… από τον ίδιο!

Η ChaniaSound και ο Μάνθος Μαραβελάκης με τους συνεργάτες του επιμελήθηκαν σχεδόν όλο το στήσιμο του live, ο Νίκος Ζακυνθινάκης και η Zak Inventions είχαν την επιμέλεια της εικόνας και της σκηνοθεσίας, ο Πέτρος Παττακός και η Cimelio Team φωτογράφησαν… τα πάντα, ενώ στον “αέρα” βγήκαν όλα μέσω του Χανιά Live TV.

 

Ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στο εγχείρημα και πρώτα απ’ όλους τους τηλεθεατές για την συμμετοχή και τα δεκάδες μηνύματα, ο Μάνος Μαλαξιανάκης αναφέρει…

Κάθομαι στο πλατύσκαλο του σπιτιού μου μετά από μια μοναδική εμπειρία… Δεν έχω μπει σπίτι ακόμα. Ανοίγω μια μπύρα, ανάβω ένα τσιγάρο κ βάζω λίγη μουσική στο ταμπλετ.

Κάνω βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ πραγματικά τρομάζω ενώ ταυτόχρονα συγκινούμαι.

Ένα πείραμα που γεννήθηκε στο πόδι μέσα από 5-6 ανθρώπους που ο ένας το πε στον άλλο είχε ως αποτέλεσμα την αποψινή πρωτόγνωρη και πρωτότυπη για μένα βραδιά.

Δεν ξέρω αν η ανάγκη σας να επικοινωνήσουμε έστω κ μέσω Διαδικτύου ήταν τόση όση η δίκη μας να εκφραστούμε και ίσως να δούμε αν εύκολα η δύσκολα ξεχνιόμαστε.

Από τα Κεράμεια ως τ Ακρωτήρι, από τα Χανιά ως το Λασιθι, από την Κρήτη ως την Αθήνα, από την Κύπρο ως τη Μυτιλήνη κ από την Ελλάδα μέχρι την Κίνα γίναμε μια παρέα.

Όσο προοδευτικός κ αν θέλω να πιστεύω πω είμαι δεν το πιστεύω πως όλοι αυτοί γίναμε μια παρέα….

Θερμά ευχαριστώ σ όλους σας!!
Αύριο θα ξυπνήσω μάλλον καλύτερος άνθρωπος…

Η ισχύς Εν τη ενώσει παίδες….
Καλό βράδυ
Κ πάλι ευχαριστώ….