Ο Λευτέρης Αυγενάκης για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

0
54

Σε δήλωση προχώρησε ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την κοινή συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς:

 Αναλυτικά η δήλωση:

«Άλλα υπόσχονταν προεκλογικά, και άλλα πράττουν, αφού πήραν την εξουσία το 2015, οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος. Ιδού κάποια δείγματα υποκρισίας, εξαπάτησης, τυχοδιωκτισμού, και λαϊκισμού:

• “Έχουμε σχέδιο και δεσμευόμαστε να βάλουμε τέλος στον εφιάλτη των πλειστηριασμών στην 1η κατοικία. Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ” (Τσίπρας, 23.1.2015),

• “Όταν οι πλειστηριασμοί έρχονται στα Ειρηνοδικεία, θα τους μπλοκάρουμε με την παρουσία των πολιτών… Καλούμε τον κόσμο σε εξέγερση, προκειμένου να προστατεύσει το σπίτι του…” (Καμμένος, 17.10.2014).

Πρόκειται για άλλη μια ένδειξη πολιτικής εξαπάτησης της Κυβέρνησης, που ανέβηκε στην εξουσία με το ψέμα και τον λαϊκισμό και βρίσκεται αντιμέτωπη με τις ψεύτικες υποσχέσεις της.
Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ για το 2018 περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 150,000 – 200,000 κατασχέσεις σε οφειλέτες του ελληνικού δημοσίου. Αυτός είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το 2018!

Η Κυβέρνηση οφείλει να εξασφαλίσει ότι οι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν από τις βίλες και τα εξοχικά των πολλών εκατομμυρίων. Ας ξεκινήσουν οι τράπεζες με τα ακίνητα μεγαλύτερης αξίας. Όχι από τις μικροϊδιοκτησίες των αδύναμων.

Η Νέα Δημοκρατία είχε, έχει και θα έχει ως ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής της, την προστασία των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

Η ΝΔ παρέδωσε στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ένα αποτελεσματικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας και η Κυβέρνηση, αντί να το διατηρήσει, πήγε στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας χωρίς κανένα όριο.

Οι πολίτες εξωθούνται στην ανέχεια! Η υποκρισία και τα ψέματα ξεσκεπάζονται».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter