Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους του Κουμ Καπί| φωτο

0
136

Η νέα καθίζηση που έγινε στην περιοχή του Κου Καπί, ευτυχώς σε ώρα που δεν υπήρχε κόσμος, προκάλεσε για μία ακόμη φορά, οργισμένες αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής. 

“Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για το Κουμ Καπί”, αναφέρουν σε οργισμένη αντίδρασή τους, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Όπως σημειώνουν “ήταν η πέμπτη μεγάλη τρύπα που εμφανίζεται τα τελευταία τρία χρόνια, από την διάβρωση στο παραλιακό μέτωπο”. 

Και επισημαίνουν:“Είναι τελικά τόσο δύσκολο να ιεραρχήσει ο δήμος τα προβλήματα του παραλιακού μετώπου και να καταλάβει ότι εδώ πλέον κινδυνεύουν ζωές και περιουσίες;”

Αναλυτικά αναφέρουν στην σελίδα “Ραντεβού στο Κουμ Καπί”:

“Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για το Κουμ Καπί. Είναι η πέμπτη μεγάλη τρύπα που εμφανίζεται τα τελευταία τρία χρόνια. Θα αντιμετωπιστεί πάλι κατόπιν εορτής, θα μπαλωθεί και τα προβλήματα θα κρυφτούν πάλι κάτω από το χαλί. Βοήθησε ο Θεός και αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες έγινε στις πρώτες ώρες της ημέρας πριν κάτσει κάποιος συμπολίτης μας να πιει τον καφέ του.

Είναι τελικά τόσο δύσκολο να ιεραρχήσει ο δήμος τα προβλήματα του παραλιακού μετώπου και να καταλάβει ότι εδώ πλέον κινδυνεύουν ζωές και περιουσίες; Το Κουμ Καπί είναι η αχίλλειος πτέρνα της δημοτικής αρχής. Είναι το μέτρο του ενδιαφέροντος πλέον για τα αυτονόητα.

Γνωρίζουμε ότι σε λίγο καιρό θα δοθεί μάχη για μια καινούργια δημοτική αρχή. Θέλουμε να παρακαλεσουμε όσους διεκδικήσουν τον δήμο να βάλουν σε άμεση προτεραιότητα στο πρόγραμμα τους την πολύπαθη και περιφρονημενη αυτή περιοχή. Την γειτονιά των χαλικούτηδων, την γειτονιά μας…”

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter