Ο δήμαρχος Χανίων συγχαίρει τον Αλέξανδρο Παπαστάμο

0
17

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας συγχαίρει τον Αλέξανδρο Παπαστάμο για την κατάκτηση δύο μεταλλίων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Ουγγαρίας. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Για ακόμα μια φορά είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τον Χανιώτη πρωταθλητή κολύμβησης Αλέξανδρο Παπαστάμο που μας έκανε, για ακόμα μια φορά, υπερήφανους, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στον κόσμο στα 400 μέτρα μεικτής ατομικής και την τρίτη θέση στα 200 μέτρα μεικτής ατομικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που ολοκληρώθηκε χτες, στην Ουγγαρία.

Ως Δήμαρχος Χανίων και εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου συγχαίρουμε τον Χανιώτη Πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που απέδειξε ότι, όταν δουλεύει κάποιος σκληρά, με πλάνο και προσήλωση στους στόχους που θέτει, μπορεί να επιτύχει πολλά στη ζωή του.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί ο Αλέξανδρος έκανε, με τις επιδόσεις του, υπερήφανη ολόκληρη τη χώρα και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα μας δώσει την ευκαιρία να τον συγχαρούμε για τις επόμενες μεγάλες επιτυχίες του στην κολύμβηση.

Συγχαίρουμε επίσης και τους υπόλοιπους αθλητές από τα Χανιά αλλά και συνολικά τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και πραγματοποίησαν πολύ καλές επιδόσεις.
Εν κατακλείδι, αλλά εξίσου σημαντικό, να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τους προπονητές των πρωταθλητών μας αλλά και τις οικογένειες τους, καθώς παίζουν σημαντικότατο ρόλο στο να διαμορφώσουν αυτές τις σπουδαίες προσωπικότητες για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι.