Στη μέση της εβδομάδας και το πρόγραμμα του ΧΑΝΙΑ LIVE TV, του πρώτο ζωντανού διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού της πόλης είναι πλούσιο σε εκπομπές.
Στις 2:30 μ.μ. δείτε σε επανάληψη την εκπομπή ΧΑΝΙΑ LIVE SPORTS με τον Βασίλη Φουντουλάκη. Καλεσμένη η πρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΟΧ, Χαρά Πράπα – Μυλωνάκη.
Στις 3:30 μ.μ. ο Μανώλης Κονσολάκης και ο Γιώργος Γεωργακάκης φιλοξενούν στην εκπομπή “ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ” τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Χανίων, Άρη Παπαδογιάννη.
(Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη λίγο μετά τις 6 μ.μ. και στις 10:30 μ.μ.)
Στις 5 μ.μ. η εκπομπή ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ; με όλες τις ταινίες προσεχώς στις κινηματογραφικές αίθουσες των Χανίων.
Λίγο μετά τις 9 μ.μ., μη χάσετε το β’ μέρος της μαγικής βραδιάς στο ιστορικό καφέ ΚΗΠΟΣ, με τον ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ.