Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο σοβαρότερος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης | Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω άλλο»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο σοβαρότερος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης | Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω άλλο»

Σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και κλήθηκε να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο πιο σοβαρός όλων εκεί είναι ο Παύλος Πολάκης. «Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω άλλο. Τουλάχιστον ο Πολάκης τοποθετήθηκε σωστά, αλλά βρε παιδί μου για όνομα του Θεού, ακούστηκε και μια φωνή λογικής εκεί μέσα. Είναι τρέλα αυτό το πράγμα, πάνε για διάλυση», σημείωσε προσθέτοντας:

«Η έλλειψη αντιπολίτευσης δημιουργεί ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και οδηγεί σε μια μεγάλη ανισορροπία το πολιτικό σύστημα. Η ανισορροπία στη δημοκρατία έχει κόστος, με πρώτο την έλλειψη συμμετοχής, ο κόσμος δηλαδή απομακρύνεται από την πολιτική γενικώς. Όταν ένα παιδί βλέπει όλα αυτά και λέει “μακριά από αυτό το τσίρκο”, τότε αυτό δημιουργεί πρόβλημα και για μας. Είναι απίστευτη η ευθύνη της ΝΔ μέσα στην απέραντη μοναξιά της».

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε «άψογη» την εσωκομματική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ , το οποίο στάθηκε στο ύψος της ιστορίας του και αξίζει σεβασμό, είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς μαζί του.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)