ΝΟΔΕ Χανίων: Δεν έχει «κλειδώσει» το ψηφοδέλτιο-Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις

0
239

«Ως Νομαρχιακή Οργάνωση Χανίων της Νέας Δημοκρατίας θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες αλλά και τους “βιαστικούς” δημοσιογράφους πως η Πειραιώς ακόμα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση», αναφέρει το δρελτίο τύπου που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, από τη ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: .

Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τα Χανιά μέσω τοπικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει πως “Κλείδωσε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και κρατώντας πάντα τις απαιτούμενες πολιτικές ισορροπίες, το εκλογικό επιτελείο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε. ”

Ως Νομαρχιακή Οργάνωση Χανίων της Νέας Δημοκρατίας θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες αλλά και τους “βιαστικούς” δημοσιογράφους πως η Πειραιώς ακόμα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Θέλοντας να είμαστε πάντοτε ειλικρινείς και συνεπείς προς τους συμπολίτες και υποστηρικτές μας, καταδικάζουμε την προσπάθεια διάδοσης ψεύτικων ειδήσεων, ειδικά αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο για τη χώρα μας.

Αναμένουμε όλοι, σε ανακοίνωση από επίσημες πηγές του κόμματος!