ΝΟ Χανίων ANEK LINES: Επιστρέφει στα Χανιά κόντρα στους Χιώτες

0
55

Έπειτα από την ελπιδοφόρα εμφάνιση, παρά την ήττα, στη Βουλιαγμένη, το Σάββατο (3/2) στις 4 το απόγευμα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES επιστρέφει στα εντός έδρας ματς και παράλληλα φιλοδοξεί κόντρα στη φιλοξενούμενη Χίο να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα. 

Στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Α1 εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης με τους Χιώτες η χανιώτικη ομάδα θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα και ει δυνατόν τη νίκη για να «αναπνεύσει» βαθμολογικά. Στο προηγούμενο παιχνίδι εξάλλου απέναντι στη Βουλιαγμένη άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους, πλησίασε στην έκπληξη της απόσπασης του θετικού αποτελέσματος. Από την άλλη, η Χίος, που είναι ένας πολύ έμπειρος αντίπαλος για τον ΝΟΧ, έχει δείξει τις δυνατότητες που έχει.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ηλία Μαχαίρα είναι η εξής: Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα και Παπαμανωλιουδάκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Πολυχρονόπουλος και Κατσώνης.