Νέο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του 76χρονου

0
930

Νεώτερη ενημέρωση ώρα 22:00

Αναστάτωση επικρατεί στην καρδιολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ καθώς με διαφορά λίγων ωρών, βρέθηκαν εκεί οι δύο ηλικιωμένοι από τα Χανιά, οι οποίοι, στα πρώτα τεστ που τους έγιναν, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Στο στόχαστρο της ιχνηλάτησης έχει μπει το υγειονομικό προσωπικό της κλινικής, στην οποία έβαλε βηματοδότη ο 87χρονος από την Κίσαμο, ενώ από την ίδια πέρασε και ο 76χρονος Χανιώτης ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε συνοδεύσει τη σύζυγο του για καρδιολογικό περιστατικό. 

Ήδη έχει αποφασιστεί η επέκταση των τεστ σε τουλάχιστον είκοσι άτομα από το προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ και όχι μόνο.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τρίτης, αρνητικά τα αποτελέσματα από το ιολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, αναφορικά με τα έξι δείγματα που ελήφθησαν από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 76χρονου. 

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπέα «ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα», ενώ ο 76χρονος, νοσηλεύεται με ήπια συμπτωματολογία στην ειδική μονάδα covid-19.

Σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί και το αποτέλεσμα από το τρίτο τεστ στον 87χρονο.