Νέο εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο

0
66

Ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε σήμερα λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι την ώρα που άλλαζε λάμπα σε στύλο της ΔΕΗ στην εθνική οδό στο Τσαλικάκι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεσε πάνω του ένα κομμάτι από το φωτιστικό και τραυματίστηκε. 

Αμέσως ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Κλιμάκιο της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ηρακλείου βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σήμερα το απόγευμα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός συναδέλφου μας ηλεκτρολόγου.

Ένα νέο εργατικό ατύχημα ήρθε να προστεθεί στη μακριά λίστα των εργατικών ατυχημάτων, αποτέλεσμα της εντατικοποίησης της δουλειάς.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να έχει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς υποστελεχωμένους και αντί να καταργήσει όλους τους αντεργατικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί, αφήνει τους εργαζόμενους βορά των εργοδοτών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, να συσπειρωθούν στα σωματεία και από κοινού να παλέψουμε και να επιβάλουμε ανθρώπινα ωράρια και ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας».