Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τo θρίλερ στη Βαυαρία

0
72

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον μυστικό κύκλο των πέντε ανθρώπων που πέθαναν στη Βαυαρία.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, που αποκαλύπτει η Daily Mail, η νεότερη της ομάδας των φετιχιστών που συμμετείχαν σε όργια που είχαν «άρωμα» Μεσαίωνα, η 19χρονη Καρίνα φέρεται να είχε παρασυρθεί σε αυτόν τον κύκλο από τον καθηγητή των Λατινικών της, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν 2 χρόνια, αφήνοντας πίσω του διαθήκη.

Ο 53χρονος Τόρστεν Βάις, ο οποίος φέρεται να ήταν ο δυνάστης της ομάδας, η Κέρστιν και η 30χρονη Φαρίνα βρέθηκαν νεκροί το περασμένο Σάββατο σε έναν απόμερο ξενώνα στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξονίας.

Δύο ημέρες αργότερα εντοπίστηκαν στο Βίτινγκεν τα πτώματα δύο ακόμη γυναικών: της 19χρονης Καρίνα και της Γκέρτρουντ.

Οι τρεις πρώτοι θάνατοι αποδίδονται σε χτυπήματα από βαλλίστρα, ενώ αυτοί των γυναικών σε υπερβολική δόση, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της αστυνομίας.

Το νεότερο μέλος λοιπόν φέρεται να αναμείχθηκε σε αυτήν την υπόθεση λόγω του καθηγητή της Φίλιπ Μένκχοθ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Κέρσινγκ, φέρεται να τη βίασε και να την ενέταξε στην ομάδα αυτή.

Σύμφωνα με τους γονείς της 19χρονης, ο άνδρας αυτός την είχε υποδουλώσει και αφότου τον γνώρισε άλλαξε ριζικά η συμπεριφορά της όπως και το ντύσιμό της.

«Καθαρίσατε; Τελειώνετε!»

Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός από βέλος βαλλίστρας στην καρδιά, ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων με το όνομα «Milites Conductius», όπου πωλούνταν μεσαιωνικά ξίφη, σπαθιά, αλλά και φετιχιστικά εργαλεία.

Είχε μακριά άσπρη γενειάδα, στο μπράτσο τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα, ενώ υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό.

Διοργάνωνε βραδιές ξιφομαχίας και σύμφωνα με μαρτυρίες, μιλούσε στις γυναίκες σκλάβες του απότομα: «Καθαρίσατε; Τελειώνετε!».

Όπως έδειξαν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας στο Πασάου που ανακοινώθηκαν από την αστυνομία της Βαυαρίας, τα δύο από τα τρία θύματα, ντυμένα στα μαύρα, με piercing στο σώμα, σκοτώθηκαν από βέλος που δέχθηκαν στην καρδιά.

Τα άλλα βέλη που βρέθηκαν στα σώματά τους εκτοξεύθηκαν μετά θάνατον, πιθανότατα από το τρίτο θύμα, μία γυναίκα 30 ετών, τη Φαρίνα, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

πηγή: cnn