Νέα γραμμή Ηράκλειο-Μασσαλία εντός του 2019 η Air France

0
9

Μια νέα γραμμή από το Ηράκλειο προς – από τη Μασσαλία, εγκαινιάζει η γαλλική αεροπορική εταιρεία, συνδέοντας την Κρήτη με τον διάσημο γαλλικό προορισμό.

Παράλληλα η Air France συνεχίζει από τις 20 Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου 2019 να παρέχει απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τα περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας, δίνοντας έτσι στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασαλία. 

«Οι προορισμοί αυτοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση από την πλευρά των ταξιδιωτών αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. H μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από την γαλλική περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεών της» όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Η σύνδεση με τη Νίκαια θα είναι δυο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο), με την Τουλούζη τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) και με τη Μασσαλία δύο φορές την εβδομάδα (Tετάρτη και Σάββατο). Η σύνδεση Ηράκλειο-Μασσαλία θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα (Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη)

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Air France με αεροσκάφη τύπου Α320, χωρητικότητας 178 θέσεων.