Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα

0
26

Τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασαν την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα.

Οι επιτιθέμενοι πέταξαν τρικάκια με απειλές κατά του υπουργού και φώναξαν συνθήματα. Ο κ. Πέτσας αποκάλυψε πως την ώρα που έγινε η επίθεση, μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ανήλικη κόρη του.

Η Νέα Δημοκρατία

«Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας δεν αποτελεί πολιτική και αναμένουμε από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να την καταδικάσουν», πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Με μία λακωνική ανακοίνωση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση στο σπίτι του του αναπληρωτή υπουργού Στέλιου Πέτσα.

«Η οποιαδήποτε μορφή επίθεσης ή απειλής ενάντια σε πολιτικά πρόσωπα είναι καταδικαστέα. Προφανώς καταδικαστέα είναι και η επίθεση στο σπίτι του κ. Πέτσα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με ανακοίνωση του.

Έκανα μια ατυχή δήλωση

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τη χτεσινή του διευκρινιστική δήλωση στην οποία ναι μεν έκανε λόγο για μια «ατυχή στιγμή», ταυτόχρονα κατηγορούσε την αντιπολίτευση ότι παραποιούσε και διαστρέβλωνε το νόημα της φράσης του για τον δύσκολο ενεργειακά χειμώνα που έρχεται πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι» τόνισε σήμερα ο κ. Πέτσας χωρίς να μιλήσει για παραποίηση και διαστρέβλωση του νοήματος της φράσης του.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter