ΝΔ: Δια βοής η επανεκλογή-ρεκόρ του Λ. Αυγενάκη | φωτο και video

0
55

Τη δεύτερη θητεία του στη θέση του Γραμματέα της ΝΔ εξασφάλισε και επισήμως έπειτα από την επανεκλογή του, ο Ηρακλειώτης Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος εξελέγη δια βοής για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στη διάρκεια της 1ης Συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, που εξελέγη μετά το 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

 

Μάλιστα την εξέλιξη αυτή συνοδεύει και ένα «ρεκόρ» καθώς είναι αξιοσημείωτο ότι στην ιστορία του κόμματος είναι η πρώτη φορά που ανανεώνεται σε η θητεία Γραμματέα και μάλιστα ομοφώνως.

 

 

Αυτή η κίνηση αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη, την αναγνώριση και την επιβράβευση του έργου του Λ. Αυγενάκη από τον Προέδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και των μελών της παράταξης.

Ο Λ. Αυγενάκης σε ανάρτησή του ανέφερε: «Η ανανέωση της εμπιστοσύνης από την νέα Πολιτική Επιτροπή αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή! Αποτελεί αναγνώριση του μέχρι σήμερα έργου. Ενός έργου που δεν αποτελεί προσωπική επιτυχία αλλά ομαδική καταξίωση! Στόχος μας όλο αυτό να μετουσιωθεί σε μεγάλη νίκη στη μητέρα των μαχών, τις Εθνικές Εκλογές!».

«Το… super puma της παράταξης»

Με έναν ιδιαίτερο χαρακτηρισμό για το Γραμματέα της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ (ΔΑΚΕ), Γιάννης Πάιδας στο έργο του γραμματέα, στο πλαίσιο της 1ης συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.
Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Μπορεί να έχει επιβεβαιώσει όλο αυτό το διάστημα τον τίτλο του “ιπτάμενου γραμματέα”, αλλά για όλους εμάς που ξέρουμε ποιος είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, που γνωρίζουμε τις δυνατότητες του, που γνωρίζουμε τι μπορεί να πετύχει, δεν είναι απλά ο “ιπτάμενος γραμματέας”. Είναι το super puma της παράταξης».

Κατά το χαιρετισμό του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε τα εξής:

Αξιότιμε κύριε  Πρόεδρε, Αγαπητοί πρώην Πρόεδροι της μεγάλης φιλελεύθερης Παράταξής μας, Αγαπητοί Συνάδελφοι στο Κοινοβούλιο, Αγαπητά Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Σας ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης.

Είμαστε όλοι εδώ και θα αγωνιστούμε για την επικράτηση της Παράταξής μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο και μεράκι. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο μόχθος.

Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για μεγάλες εκλογικές νίκες στις επερχόμενες δημοτικές, περιφερειακές, ευρωβουλευτικές και εθνικές εκλογές. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να μπει ένα τέλος στις εθνικές υποχωρήσεις, στην παρακμή, το λαϊκισμό και τη θεσμική εκτροπή.   Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για μια δυνατή, φιλελεύθερη, περήφανη Ελλάδα. 

Η χώρα χρειάζεται μια Κυβέρνηση σταθερότητας, ασφάλειας και δικαιοσύνης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Το 2019 είναι σάλπισμα νίκης: Νίκη όχι μόνο της Παράταξης, αλλά, κυρίως, νίκη της πατρίδας, της ελπίδας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της λογικής και του μέτρου. Ελλάδα μπορούμε! Και θα πετύχουμε!

Συνεχίζουμε με ενότητα, μαχητικότητα και πίστη!

Σας ευχαριστώ.