Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ: Στα Γιάννενα η επανέναρξη της δράσης για την τεχνική κολύμβηση

0
7

Καθορίστηκε η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Οπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανάρτηση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία, το τριήμερο από 14 μέχρι 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα επιλογής για τις Εθνικές ομάδες, που θα μετάσχουν στις φετινές κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων, όπου στους αγώνες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες άνω των 13 ετών, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατάφεραν να πετύχουν σε ένα τουλάχιστον αγώνισμα το όριο της OPEN κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΚΟΕ αναφέρει τα εξής:

Στα Γιάννενα, τον ερχόμενο μήνα, η επανεκκίνηση

Ημερίδα επιλογής για τις Εθνικές ομάδες που θα μετάσχουν στις φετινές κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης, θα διεξαχθεί το τριήμερο 14, 15 και 16 Μαΐου στο Εθνικό Κολυμβητήριο των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στα αθλήματα της.

Οπως ενημέρωσε σήμερα (20/4) η ΚΟΕ τα σωματεία, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές / τριες άνω των 13 ετών (γενν. 2008) και οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (1/1-31/8/2020) πέτυχαν τουλάχιστον σε ένα αγώνισμα το όριο της OPEN κατηγορίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως τις 3 Μαΐου και ώρα 21.00.

Οι διοργανώσεις για τις οποίες θα ισχύσουν τα αναθεωρημένα πλέον κριτήρια επιλογής, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, είναι:

  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, 3-9 Ιουλίου 2021 Τόμσκ (Ρωσία)
  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα OPEN WATER, 23-29 Σεπτεμβρίου 2021 Σαν Αντρές (Κολομβία)
  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, 13-19 Ιουνίου 2021 Λινιάνο (Ιταλία).