Ν.Ο.Χ: Για το «3 στα 3» με τη Χιο

0
39

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί ελπίζει να δώσει το Σάββατο (27/10) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, φιλοξενώντας στις 4 το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων την Χίο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α1 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δείχνει να βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση, θέτοντας σαν στόχο σε αυτό το παιχνίδι να μπορέσει να περάσει επιτυχώς ένα ακόμη εμπόδιο έτσι ώστε να φτάσει στο τρία στα τρία. Ο τεχνικός του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES δεν υπολογίζει στον Μάρκο Σρβένκο που μένει εκτός λόγω τραυματισμού, από την άλλη και σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Παπαδόπουλος και οι δύο νεαροί, Αποστολάκης και Τριποδάκης.

Αναλυτικά, η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο μετά και την τελευταία προπόνηση που διεξήχθη την Παρασκευή το βράδυ στο κολυμβητήριο Χανίων είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μπατάκης, Παπαδόπουλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Τριποδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης και Λειψάκης.