Ν. Ανδρουλάκης: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και σε «καλομαθημένους» ΠΑΣΟΚους| φωτο και video

0
129

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή των Χανίων του ΚΙΝΑΛ, στο ιστορικό καφέ «Κήπος». μίλησε το βράδυ της Πέμπτης, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και σε «κάποιους ΠΑΣΟΚους, καλομαθημένους και κακομαθημένους μαζί, σεσημασμένους στον τρόπο που κινούνταν μέσα στην παράταξη όλα τα προηγούμενα χρόνια», όπως χαρακτηριστικά είπε, τονίζοντας ότι «όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να βολευτούν δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατική Παράταξη». 

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε με έμφαση: «Δυστυχώς εκτρέφαμε αυτές τις απαράδεκτες κουλτούρες που τις πληρώνουμε τώρα. Και εύχομαι να κλείσουμε δια παντός την πόρτα μας. Διότι δεν μπορούν να σε προδίδουν μια και να ξανανοίγει η πόρτα. Η πόρτα δεν πρέπει να ανοίξει ποτέ. Η πόρτα της παράταξης πρέπει να είναι ανοικτή μόνο για το λαό.

Εγώ να σεβαστώ αυτόν που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν άντεξε. Αλλά αυτόν που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να βολευτεί, να παραμείνει βουλευτής, παράγοντας, αυτοδιοικητικός ή μη, ή να κάνει παιχνίδια εξουσίας και να λέει ότι ψήφισαν μνημόνια γι’ αυτό έφυγα και να ψηφίζει νέα μνημόνια.

Γι’ αυτούς η πόρτα πρέπει να είναι κλειστή. Αλλιώς είμαστε αμετανόητοι. Εύχομαι και στο μέλλον να είμαστε όλοι θεματοφύλακες αυτής της προσπάθειας. Να μη νοθευτεί αυτό το νέο ξεκίνημα».

Σε ότι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Λέει λοιπόν ο Τσίπρας, εγώ είμαι το προοδευτικό μέτωπο. Ενάντια στην ακροδεξιά, τον νεοφιλελευθερισμό και τον αντιευρωπαϊσμό. Ελεγε ο Μιτεράν «η πολιτική είναι πάνω από όλα διαχείριση συμβόλων» και απαντά ο Τσίπρας με τη διαχείριση συμβόλων που κάνει:

Απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό βάζει τον Πέτρο Κόκκαλη, απέναντι στην ακροδεξιά βάζει την Κουντουρά, την κολητή του Καμμένου και απέναντι στον αντιευρωπαϊσμό βάζει τον Λάμπρου, ο οποίος θέλει να διαλυθεί το ευρώ. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: Σούπερ μάρκετ εξουσίας. Έχουμε λοιπόν ένα ηθικό χάσμα μεταξύ μας».

Στην εκδήλωση μίλησε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Βροντάκης.