Μπροστά στην πανδημία ,στην κρίση κανένας μόνος του όπλο η αλληλεγγύη μας.

0
15

Μπροστά στην πανδημία ,στην κρίση κανένας μόνος του όπλο η αλληλεγγύη μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αγωνιστική συνεργασία εμπόρων Χανίων. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνάδελφε, συναδελφισσα,

Οι μέρες που περνάμε όλοι εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί έμποροι είναι δραματικές και πρωτόγνωρες. Οι συνέπειες έχουν αρχίσει να φαίνονται σιγά σιγά σε όλο και περισσότερους από εμάς . Το τελευταίο διάστημα έχουμε μηδενικό εισόδημα με ότι αυτό σημαίνει για την καθημερινή μας επιβίωση αλλά και την προσπάθεια να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας .

Τα όποια οικονομικά μέτρα στήριξης ανακοίνωσε η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, ωστόσο πρόκειται για μέτρα ανεπαρκή, τα οποία δεν καλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος που βιώνουμε μέρα με τη μέρα.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη με τον κορονοϊό και να νικήσουμε, αλλά όμως εκτός από την «ατομική ευθύνη», υπάρχει και η κρατική ευθύνη που θα πρέπει να εξασφαλίσει στο σύστημα υγείας τα απαραίτητα, αναγκαία και επαρκή μέσα σε προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανήματα.

Μένουμε σπίτι αλλά κυρίως μένουμε δυνατοί αναπτύσσοντας την αλληλεγγύη που είναι πολύτιμη για να σταθούμε όρθιοι την επόμενη μέρα.

Η Αγωνιστική συνεργασία εμπόρων Χανίων απέναντι στη πανδημία προτάσσει την αλληλεγγύη έχοντας ανοιχτά τα τηλέφωνα μας για επικοινωνία με διάθεση για βοήθεια όπου και αν χρειαστεί .

Οποιαδήποτε ζητήματα αλλά και προβλήματα που έχουν προκύψει από το κλείσιμο των μαγαζιών μας θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους να τα παλέψουμε και να διεκδικήσουμε λύσεις. Τώρα χρειάζεται να γίνει στάση ζωής η συλλογική αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών . Τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να σκεφτόμαστε ο ένας για όλους και όλοι για ένα.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι συνάδελφοι – σες πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι, ούτε πρέπει να νοιώθει κανένας μόνος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Κανδηλιερακης Γιώργος 6972400103
Παπαδακης Μανώλης 6984747862
Ζωγραφακης Νίκος 6976221031
Μπινια Ιωάννα 6944977575
Μπελωνη Πηγή 6934378000