Μπομπ Σάγκετ: Νεκρός σε ξενοδοχείο βρέθηκε ο ηθοποιός του Full House

0
20

Νεκρός στα 65 του ο διάσημος ηθοποιός και κωμικός Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος είχε μεσουρανήσει τη δεκαετία του 1980 πρωταγωνιστώντας στη δημοφιλή σειρά Full House.

Ο Αμερικανός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο των ΗΠΑ, όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές.

Το γραφείο του σερίφη σημείωσε πως δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμα, η αιτία του θανάτου. Ο κωμικός βρισκόταν στο Ορλάντο κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας standup comedy όταν η ασφάλεια του ξενοδοχείου Ritz Carlton όπου έμενε τον βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του. Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση ​​του θανάτου του

Επισημάνθηκε, ωστόσο, πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ούτε προκύπτει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο Μπομπ Σάγκετ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια το 1956 και είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Full House, αλλά και το sequel Fuller House, που έπαιζε έως και το 2020 στο Netflix.

Ήταν επίσης και ο παρουσιαστής της εκπομπής America’s Funniest Home Videos από το 1989 έως το 1997. Αν και έγινε διάσημος από τις τηλεοπτικές σειρές, ο Saget ήταν επίσης γνωστός και ως stand-up κωμικός.

πηγή: cnn.gr