Μοναδικό θέαμα: Δείτε πανάκριβα αυτοκίνητα να παίζουν στο χιόνι (Video)

0
24

Το να βλέπεις πανάκριβα αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ να «παίζουν» με το χιόνι δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Όμως όταν ο τόπος είναι το πασίγνωστο θέρετρο St. Moritz στην Ελβετία, όλα είναι ανοιχτά.

Εκεί συγκεντρώθηκαν μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα που υπάρχουν, στο International Concour of Elegance, και για πρώτη φορά έκαναν την επίδειξή τους πάνω στο χιόνι.

Το θέαμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό βλέποντας Lamborghini Countach ¨η Mercedes SLR να προσπαθούν να σταθούν πάνω στην χιονισμένη επιφάνεια μέσα σε έναν ανοιχτό χώρο. Ανάμεσά τους και πολλές ξεχωριστές Pagani Huayara, μία εκ των οποίων μάλιστα, όπως βλέπουμε στο video παγιδεύτηκε για αρκετή ώρα στο χιόνι.

Μεταξύ των αυτοκινήτων υπήρχαν Ferrari F40 και F50, μία Lamborghini Miura SVJ, αρκετές Lancia με προδιαγραφές ράλι, μία Ferrari 488 GT3 αγωνιστική, και πολλά ακόμα η αξία των οποίων ξεπερνούσε τα πολλά εκατομμύρια ευρώ. Δείτε πως σκοτώνουν την ώρα τους οι πλούσιοι αυτού του κόσμου και απολαύστε κάποια αυτοκίνητα σε ένα μοναδικό μα και άκρως αταίριαστο περιβάλλον.

Πηγή: caranddriver.gr