Μιχάλης Τσουπάκης: Λίγα λόγια για τους «ήρωες» της καθαριότητας του Δήμου Χανίων

0
69

«Οι άνθρωποι αυτοί, που σε αυτές τις συνθήκες δίνουν τα μέγιστα για την δημόσια υγιεινή, αξίζουν τον σεβασμό όλων μας και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην δυσχεραίνουμε το έργο τους», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Χανίων κ. Μιχάλης Τσουπάκης.

Ο Αντιδήμαρχος γράφει χαρακτηριστικά:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου Χανίων και τη ΔΕΔΙΣΑ, στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης και στον ΧΥΤΑ που παρόλες τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες καταβάλουν καθημερινά προσπάθεια να προασπίσουν την υγεία όλων μας και δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα τους για μια καθαρή πόλη.

Μη ξεχνάμε ότι αποτελούν τη δεύτερη ανθρώπινη ασπίδα της δημόσιας υγείας, μετά τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας. Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της πανδημίας, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να κανετε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των απορριμάτων σας, να τα εναποθέτετε στα σημεία συλλογής 19:00-22:00 και να αποφύγετε την απόρριψη ογκωδων αντικειμένων-κλαδέματα.

Κάνεις δεν πρέπει να ξεχνά, ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Οι άνθρωποι αυτοί, που σε αυτές τις συνθήκες δίνουν τα μέγιστα για την δημόσια υγιεινή, αξίζουν τον σεβασμό όλων μας και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην δυσχεραίνουμε το έργο τους μένοντας σπίτι και ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί.
Ατομική ευθύνη, για το συλλογικό καλό! #giatachania