Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη φιλοξενείται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στον μοναδικό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων, με ώρα έναρξης 21:00.

Η εκδήλωση με τίτλο «Λαχτάρησε μια χώρα… Μίκης Θεοδωράκης… αλλιώς» αποτελεί μια ξεχωριστή προσέγγιση στο έργο και την παρακαταθήκη του σπουδαίου δημιουργού, μέσα από μια μουσική παρουσίαση γεμάτη συναίσθημα, μνήμες και αγαπημένα τραγούδια.

Στη μουσική βραδιά συμμετέχει η Ερωφίλη , ενώ στο πιάνο συνοδεύει ο Γιώργος Σαλταρής. Την αφήγηση αναλαμβάνει ο Αιμίλιος Καλογεράκης, προσδίδοντας στην εκδήλωση έναν ιδιαίτερο αφηγηματικό χαρακτήρα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μέσα από τη μουσική και την ποίηση, ανακαλύπτοντας ξανά το διαχρονικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια βραδιά που συνδέει τον ελληνικό πολιτισμό με τη σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση.Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, με την υποστήριξη του Κυττάρου Χαλέπας.
Εκτέλεση παραγωγής: Make Music Memories.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη
Πληροφορίες: 697 9526340

Μια βραδιά πολιτισμού και μουσικής μνήμης, σε έναν ξεχωριστό χώρο των Χανίων, που αξίζει να παρακολουθήσουν όλοι όσοι αγαπούν το ελληνικό τραγούδι και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)