Ο Δήμος Κισσάμου , η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Τοπική Κοινότητα Ποταμίδας συνδιοργανώνουν μια ξεχωριστή, μυσταγωγική μουσική παράσταση με τίτλο «Μια νύχτα που αντάμωσε ο Νίκος τον Γρηγόρη», σε σενάριο και καλλιτεχνική επιμέλεια της Άννας Μπιθικώτση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:30, στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ποταμίδας Κισσάμου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη δύο μεγάλων μύθων του ελληνικού τραγουδιού, του Νίκου Ξυλούρη και του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Μέσα από την αφήγηση της Άννας Μπιθικώτση, οι δύο δημιουργοί «συναντιούνται» ξανά στη γη μέσα από τα τραγούδια τους για να μας θυμίσουν μια ολόκληρη εποχή γεμάτη πάθος, δύναμη και συγκίνηση.
Τα εμβληματικά τραγούδια ερμηνεύουν οι Σωτήρης Δογάνης, Ιάσονας Αγγελινάς και Νίκος Παπακαστρήσιος, με τη συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας «Άννα Μπιθικώτση». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Νικολόπουλος και την επιμέλεια του video το Studio Pixel.
















