Μια νέα εποχή FIAT ξεκίνησε στα Χανιά- Λαμπερά εγκαίνια

0
443

Σε μια όμορφη βραδιά με σύνθημα «Μία νέα εποχή FIAT ξεκινά στα Χανιά», πραγματοποιήθηκαν την Τέταρτη στην Παλιά εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, στον κόμβο της Χρυσής Ακτής, τα λαμπερά εγκαίνια της νέας έκθεσης πωλήσεων αυτοκινήτων FIAT και FIAT PROFESSIONAL της εταιρείας Μ. ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε., που αποτελεί επίσημο διανομέα και επισκευαστή των αυτοκινήτων FIAT.

Στις νέες πρότυπες, φιλόξενες και πολυτελείς εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να ενημερωθούν από κοντά για την πλήρη γκάμα των μοντέλων FIAT, με την βοήθεια του «οικοδεσπότη» Μιχάλη Μαυριδάκη και των συνεργατών του.

Την εκδήλωση, όπου οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει η ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε. για πωλήσεις αυτοκινήτων και για υπηρεσίες συνεργείου, τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες του επιχειρηματικού, πολιτικού και απλού κόσμου των Χανίων.

Τα αστραφτερά μοντέλα της FIAT, όπως ήταν φυσικό μαζί με τα χαμόγελα των όμορφων κοριτσιών της έκθεσης, έκλεψαν τα βλέμματα όλων, ενώ έντονο κρητικό χρώμα στην εκδήλωση, έδωσαν οι βρακοφόροι και οι κρητικοπούλες που χόρεψαν, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ακολούθησε η καθιερωμένη τέλεση του αγιασμού, από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνό, ο οποίος μαζί με τον κ. Μαυριδάκη έκοψαν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμό και χειροκροτήματα, την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων. Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στον κ. Μαυριδάκη, ενώ στη συνέχεια τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

Η νέα έκθεση αυτοκινήτων FIAT και FIAT PROFESSIONAL της εταιρείας Μ. ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε., λειτουργεί στην Παλιά εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, στον κόμβο της Χρυσής Ακτής, με στόχο να διευρύνει τις περιοχές εξυπηρέτησης των πελατών της.